Poštnina in splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja spletne strani RENIA naravna kozmetika so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) , na podlagi priporočil in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje.

Informacije o upravljalcu spletne trgovine reniacosmetics.com

Podjetje RENIA, Renata Šumenjak, Ložič 14, Hotiza, 9220 Lendava

Matična številka: 8132518000

Davčna številka: 24841137

TRR;  SI56 1010 0005 8295 734 -  Intesa SanPaolo Bank  

Zavezanec za DDV: NE

e-pošta: mail.to.renia@gmail.com

Splošni pogoji poslovanja določajo razmerje med kupcem in prodajalcem in veljajo za vse nakupe opravljene preko spletne trgovine ali telefonsko. Vse določbe so zavezujoče in veljajo do preklica ali spremembe.

Z oddajo naročila potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom splošnih pogojev, ki so tu navedeni, ter da se z njimi v celoti strinjate.

 

PONUDBA IZDELKOV IN CENA

Spletna trgovina reniacosmetics.com ponuja in prodaja izdelke naravne kozmetike lastne proizvodnje. Ponudba in cene izdelkov v spletni trgovini reniacosmetics.com se lahko prilagajajo in spreminjajo pogosto, predvsem zaradi narave spletne prodaje.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Omejeno veljavnost imajo le izdelki, ki so v akciji. Te cene veljajo samo do odprodaje zalog oz. do navedenega datuma. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

 

NAČIN PLAČILA​

- s PayPal storitvijo

- plačilo po predračunu " Checkout"

Če ste se odločili za plačilo po predračunu - gumb "Checkout", bomo na elektronski naslov prejemnika računa  poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na naslov  za dostavo.

 

PODATKI ZA NAKAZILO VAŠEGA  NAROČILA 

Koda namena: GDSV

Namen plačila: Plačilo ponudbe štev. ( vnesite številko vašega naročila)

Bančni račun IBAN: SI10100-0058295734  Intesa SanPaolo Bank

V primeru plačila iz tujine SWIFT: KBMASI2X

Sklic: SI00  (vnesite številko vašega naročila)

Ime in naslov prejemnika: Renata Šumenjak,  Ložič 14, Hotiza, 9220 LENDAVA

Znesek za plačilo: ( vnesite znesek za plačilo) 

Vaše naročilo bo poslano takoj, ko bo plačilo razvidno na našem računu.

 

DOSTAVA

Ponudnikov partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.d. V kolikor je izdelek na zalogi, vam bomo vaše naročilo poslali v roku 2-5 delovnih dni.  Stroški dostave se izpišejo preden zaključite naročilo. Stroški poštnine znašajo 2,50€. Pri naročilu v skupni vrednosti nad 30 EUR krije stroške dostave ponudnik.

 

IZDAJA RAČUNA

RENIA, Naravna kozmetika kupcu izda račun na e-naslov kupca. Na računu so razčlenjeni cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

VRAČILO IN ZAMENJAVA BLAGA

RENIA, Naravna kozmetika ne odgovarja, če je embalaža poškodovana ob prevzemu pošiljke. Če je del embalaže poškodovan, ne da bi bil za to kriv potrošnik, ga vrne v roku 14 dni na svoje stroške. Vse ostale potencialne nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev.

Izdelek vrnite s priporočeno pošiljko in v enaki embalaži, kot ste ga prejeli, na naslov RENIA, Renata Šumenjak s.p., Ložič 14, Hotiza, 9220 Lendava. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Obvezno priložite račun.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV "GDPR, ZVOP-1"

​Osebne podatke uporabnikov spletne trgovine RENIA Naravna kozmetika hranimo in z njimi ravnamo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vse osebne podatke hranimo v tajnosti in jih ne posredujemo tretjim osebam brez vašega predhodnega pisnega privoljenja. Z nakupom v spletni trgovini RENIA Naravna kozmetika soglašate, da vaše podatke hranimo in uporabljamo za namene arhiva, statistike ter neposrednega trženja. Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za pošiljanje novic o ponudbi in drugih oglasnih sporočil.

RENIA Naravna kozmetika se zavezuje, da vaše podatke uporablja zgolj za lastno uporabo!