Bombažne vrečke - Mošnjički

Vsako vaše naročilo zapakiram v lično bombažno vrečico, ki pa ga lahko ponovno uporabite-  napolnite s sivko in obesite v omaro, vanjo lahko shranite manjše predmete: lasnice, gumice, gumbe, nakit, slušalke za telefon, .. Lahko pa jo preprosto podarite komu drugemu.

Tako se vam vrečice ne bodo nabirale in bodo koristno uporabljene. 

Pozdravljeni,

za pravilno uporabo deodorantov priporočam, da deodorant vtrete v kožo pod pazduho. Počakajte minutko-dve, da se deodorant vpije in posuši. S pravilno uporabo preprečite nastanek belih madežev na oblačilih. V primeru nastanka madežev, pa se le ti z lahkoto izperejo iz oblačil.

Toaletne torbice RENIA

Večkrat sem razmišljala, da bi bilo čudovito, če bi Renia kozmetiko imeli spravljeno v ličnih in unikatnih toaletnih torbicah. Želela sem, da so ročno narejene v Sloveniji, da so unikatne in  posebne ter ustvarjene z veliko pozitivne energije. Tako so nastale RENIA toaletne torbice. Poimenovala sem jih  RENIA TINI & BIGI.

In kaj loči RENIA toaletne torbice od ostalih?

Vsaka torbica ima všito pozitivno besedo – afirmacijo, ki VAS vedno znova spominja na to,  da ste edinstveni in nekaj posebnega.

RENIA Avanture

Renia rada potuje in raziskuje nove kraje. Je dinamična in željna vedno novih doživetij. Na teh pustolovščinah jo skoraj vedno spremlja, sedaj že njena maskota "HERBI", ki ima prav posebno nalogo. Vsakokrat »pozira« z Renia produkti in zaenkrat se nič ne pritožuje, ker se ima zelo fajn, ko spoznava nove kraje, mesta, reke, slapove, … Herbi (avtomobilček) predstavlja vse kar Renia je. Svobodo, hudomušnost, izvirnost,... Pojavil se je povsem slučajno in očitno jima je bilo to usojeno.

Renia in Herbi skupaj  pišeta zgodbo o krajih, ki jih raziskujeta in odkrivata. Tako lahko Renio in njen avtomobilček  spremljate tudi na izletih in potovanjih.

Ob ogledu fotografij uživajte.  

Nove dogodivščine še sledijo!

Please reload

Moj kontakt:

Naslov:     Ložič 14 - Hotiza, 9220 Lendava, SI

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Telefon:    031 773 375

E-pošta:    mail.to.renia@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

©  Copyrighted 2018 - 2020 by RENIA Cosmetics

.